Lokacija

Knez Mihailova ulica, najlepše i najpoznatije beogradsko šetalište, je par minuta od ville. Glavni gradski trg – Trg Republike, Narodno pozorište i Narodni muzej su udaljeni 5 minuta šetnje.

Smernica za dolazak autom do nas jeste Brankov most koji se nalazi na 5 minuta hoda od nas.

Zeleni venac, sa kojeg polaze i na koji dolaze skoro svi gradski autobusi, nalazi se na 50m od ville. Sa Zelenog venca takodje polazi autobus broj 72 koji na svakih 30 minuta vozi do aerodroma.

Na par minuta šetnje od ville su i srednjevekovna tvrđava Kalemegdan u čijem je sklopu i ZOO vrt, kao i čuveno starobeogradsko boemsko šetalište Skadarlija sa brojnim restoranima i kafićima u kojima možete uživati u tradicionalnim srpskim jelima uz živu muziku. Na 10 minuta od ville se nalazi i najpoznatija očna klinika "Sveti vid".

Autobuska i železnička stanica su udaljene oko 5-8 minuta šetnje, a auto-parkiralište "Obilićev venac" je na 50m od vile.

Na 5-10 minuta od vile se nalaze i mnoge druge turističke atrakcije Beograda: Patrijaršija, Hram Svetog Save, Bajrakli džamija, Brankov most (preko koga za 10 minuta lagane šetnje možete doći do tržnog centra "Ušće"), SANU, Jevrejska opština i Sinagoga, kao i niz galerija, pozorišta, bioskopa, restorana, pošta, banaka.

Villa FOREVER mapa

Pošaljite nam e-mail

Ime i prezime (obavezno)
E- mail (obavezno)
Vasa poruka